What is BraveStorm Creatives?

Ние сме криейтив агенция, която работи за по-голяма ангажираност на компанията, бранда или каузата ви с различни типове аудитория.
Основният ни инструмент е storytelling (разказване на истории – от англ.) през видео.

“Искаме по интересен и креативен начин да разказваме бизнес историите на компаниите – наши клиенти”, обясни при старта на BraveStorm директорът и създател на компанията, журналистката Вяра Деянова, която до неотдавна беше част от екипа на bTV, но е работила и в “Дарик радио”, БНТ, ProBG.

С нас работят някои от най-добрите оператори, студиа, режисьори и сценаристи, както и всичко свързано с постпродукцията. Освен директно с компании, работим в сътрудничество с техните маркетинг отдели и PR агенции.

Вторият аспект в дейността на компанията са специализирани курсове по публична реч – на групово и индивидуално ниво. По тази линия към екипа на агенцията в София периодично се присъединяват професионалисти от големи световни медии, които споделят опита си с хора от различни сфери.

Крайният продукт са ексклузивни курсове по публична реч, медийно поведение и комуникативни умения за широк кръг от хора – oт ръководните екипи на корпорациите до цели съсловия.

Enter your keyword